Arsenal yg kalah

huh.. geram nya aku… apesal jadi camni .. dah la kalah ari tue ngan MU …kena kutuk plak tu .. ngan member2 ..isteri aku pon tumpang sama.. tensen tensen … aku dah buat kajian dah pesal arsenal kalah … yg pasti nya . arsenal kalah start lepas eduardo injured .. mamat tue punya la power .. goal pon cantik cantik .. lawan birmingham  kena bentes kaw kaw punya .. start tue la arsenal dah takde star untuk score ..

sebab aku sokong arsenal aku minat kat mamat ni ..

Relax, and cool player .. tapi dah takde luck la buat arsenal . MU dah semakin jauh , chelsea pon dah naik second place.. so arsenal dah tade harapan nak win the league. so sad… tapi antara best team dalam epl . MU , Arsenal .. la .. main best. . aku suka cara arsenal main . . arsenal will control the game but may be there is no luck .. they cannot score .. who ever can’t score can’t win .,….. common arsenal .. u can do it

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: